2015. szeptember 6., vasárnap

A tájékoztató előadás szuper volt.
Denver-módszer a neve, Vető Anna és kollégái csinálják. Ez egy komplex, heti sok órás fejlesztés. Itthon is segítenek és nekünk is van tréning, hogy mit és hogyan.

48.000-től kezdődik a havidíj, ez heti két tanoncos itthoni, egy fejlesztőpedagógus által tartott itthoni, és egy budapesti órát tartalmaz.
Anna felajánlotta, hogy megpróbál segíteni a havidíj előteremtésében (a szülőtréninget és a konzultációt így is az alapítvány fizeti). Nagyon szeretnénk ezt, de meglátjuk mennyire tudjuk kigazdálkodni.

Aztán ennek kapcsán beült egy gondolat a fejembe: el kéne mennünk. El kéne mennünk valahová, ahol értelmes pénzt fizetnek a munkáért és érdemi fejlesztést, megfelelő oktatást kapnak a gyerekek.
Három célállomásunk: UK, USA, Ausztrália.
UK-ben él barátnőm, azt mondta mindenben segít.
Usánkában élő barátunk azt mondta nekünk nem biztos, hogy bejönne kint az élet, leginkább az egészségbiztosítás miatt (egy mentőhívás 600$), na meg az agyatlan ingatlanárak miatt sem.

Ausztráliában él egy rokonom, írok most neki egy hosszú levelet, mert az - bár nagyon messze van - de talán a legjobb lenne nekünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése